Home
Contact
menu

Specialisten in Accountancy

Kennis en kwaliteit

De kwaliteit van de werkzaamheden wordt bepaald door verstand van zaken. Binnen ons kantoor zijn gekwalificeerde medewerkers werkzaam die zijn afgestudeerd als Registeraccountant, Accountant-Administratieconsulent en/of Belastingadviseur bij de Federatie van Belastingadviseurs.
Onze loonspecialisten volgen de actuele ontwikkelingen inzake de wijzingen in de (sociale) wetgeving en de bijbehorende CAO-regelingen op de voet.

Ons kantoor is aangesloten bij de SRA: vereniging van Samenwerkende Registeraccountants en Accountants- Administratieconsulenten. De SRA is met 370 aangesloten kantoren de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. De SRA-kantoren spreken uw taal en begrijpen uw problematiek, omdat zij ondernemers zijn van hetzelfde compacte formaat.

De SRA toetst haar leden periodiek op de kwaliteit en professionaliteit van hun dienstverlening. Daarnaast wordt het kennisniveau van de aangesloten kantoren gewaarborgd door een rijk aanbod aan opleidingen en permanente educatie. Ook de vaktechnische ondersteuning is efficiënt en praktijkgericht geregeld. Hiervoor ontwikkelt de SRA onder andere SocRAtes. SocRAtes is een geïntegreerde aanpak van de automatisering van de dagelijkse praktijk van het accountantskantoor in het MKB-segment.

Tot slot heeft de SRA een uitgebreid pakket met producten en diensten ontwikkeld, waarmee de individuele leden hun organisatie op een (kosten)efficiënte manier nog verder kunnen professionaliseren.

Efficiënte werkwijze

Wij staan bij onze klanten bekend om onze efficiënte manier van werken. Dit wordt bereikt door hoge eisen te stellen aan de communicatie, een goede interne organisatie en een constante kwaliteitsbewaking. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard. Efficientie wordt mede bereikt door onze informele organisatie.

Solide oplossingen

Onze werkwijze is solide en onderbouwd. Geen snelle adviezen of halve antwoorden. Wij proberen dit te bereiken door middel van een constante opbouw en uitwerking van uw opdrachten. Bij onze werkzaamheden gebruiken wij erkende softwarepakketten om de informatieverwerking consistent, betrouwbaar en overzichtelijk te laten plaatsvinden. Hierdoor zijn wij herkenbaar en dat vinden wij belangrijk.

Thuis in uw bedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat een 1-op-1 relatie met u de beste resultaten oplevert. We willen weten wie u bent. Of het nu gaat om uw bedrijf of uw prive-situatie. Om u optimaal van dienst te zijn, weten wij graag precies welke financiële en fiscale vraagstukken er in uw bedrijf spelen. Dat vereist korte en duidelijke communicatielijnen en uitwisseling van gedetailleerde informatie. Hierdoor zijn wij thuis in uw bedrijf.

Effectieve advisering

Zoals al aangegeven staat binnen onze organisatie, efficiëntie en effectiviteit hoog in het vaandel. Maandelijks wordt vaktechnisch overleg gevoerd. Door de korte communicatielijnen die wij met onze cliënten onderhouden zijn wij zodoende in staat tijdig in te spelen op de huidige ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn, zodat wij pro-actief en effectief kunnen adviseren.

Resultaatgericht

Wij streven naar een optimaal resultaat. Dat mag u ook van ons verwachten. Duidelijke communicatie vinden wij daarbij van groot belang. Om dat te bereiken informeren wij u wat wij gaan doen, wat wij doen en wat wij hebben gedaan. Zo blijft u zowel voor, tijdens als na het proces, op de hoogte van onze activiteiten.  

Adres
Kantoor Hoeven
Halderbergselaan 7a
4741 AA Hoeven

T. +31 (0) 165 50 33 02
F. +31 (0) 165 50 31 55
info@vankester.nl
Sitemap | Disclaimer