Home
Contact
menu

Dienstverlening

Samenwerking met gerenommeerde partners
Accountancy
Strategie & Organisatie-ontwikkeling
Vermogensplanning 

Samenwerking met gerenommeerde partners

Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande softwarepakketten. Wij onderhouden daarvoor contacten met verscheidene softwareleveranciers en automatiseringsdeskundigen. Enkele van deze relaties zijn:

Begin van de pagina


Accountancy

De accountancy-rol van ons kantoor gaat verder dan het controleren, samenstellen en beoordelen van uw jaarrekeningen. Wij bieden u veel toegevoegde waarde bij het opzetten van een administratieve organisatie, de inrichting en het gebruik van automatiseringssystemen en natuurlijk zorgen wij met goede tips dat u niet teveel belasting betaalt. Wij nemen u graag dit werk uit handen, zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Begin van de pagina


Strategie & Organisatie-ontwikkeling

Goede en betrouwbare cijfers stellen u in staat om de juiste beslissingen te nemen op korte en lange termijn.Voor het maken van de scenario's en businessplannen werkt Van Kester Accountants en Belastingadviseurs nauw samen, bijvoorbeeld met ICMT. Binnen een kort tijdsbestek stellen wij met het programma ´Visieplan´ complete ondernemingsplannen inclusief scenario’s samen, die kunnen worden gepresenteerd aan medewerkers, OR, aandeelhouders of financiers.

De mogelijkheden van Visieplan

Begin van de pagina


Vermogensplanning

Wij weten dat u vaak geen tijd heeft om structureel uw persoonlijke financiën in kaart te brengen en te beheren. Van Kester Accountants en Belastingadviseurs luistert naar uw individuele wensen en vertaalt dit naar een concrete strategie voor de toekomst. Onze adviseurs hebben kennis van onder andere belastingen, huwelijksvermogensrecht, financieringen en beleggingen. Voor complexe vraagstukken op het gebied van erfrecht en pensioenen worden specialisten uit ons netwerk ingeschakeld.

Begin van de paginaAdres
Kantoor Hoeven
Halderbergselaan 7a
4741 AA Hoeven

T. +31 (0) 165 50 33 02
F. +31 (0) 165 50 31 55
info@vankester.nl
Sitemap | Disclaimer